Ποιοί Είμαστε

Το www.familys.gr, είναι ο καταλληλότερος τρόπος να φέρετε κοντά σας εύκολα και γρήγορα χιλιάδες προϊόντα, μακριά από την ταλαιπωρία μετακινήσεων και αναμονής στα ταμεία των καταστημάτων. Τέρμα το τρέξιμο, τα χαμένα καύσιμα και το άγχος να προλάβετε τις προσφορές.

Κάντε τις καθημερινές ή εβδομαδιαίες αγορές σας 24 ώρες το 24ωρο και γλιτώστε χρόνο και χρήμα ανάμεσα σε ελληνικά και ξένα ποιοτικά προϊόντα με τις καλύτερες προσφορές! Με ένα τηλέφωνο στο 214.214.9000 ή μια επίσκεψη στο www.familys.gr, μπορείτε γρήγορα και απλά να επιλέξετε μεταξύ των προϊόντων τροφίμων, καλλυντικών, καθαριστικών  και ειδών υγιεινής, προσωπικής φροντίδας και ειδών σπιτιού αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεστε! Ένα τηλεφώνημα και τα έχετε στο σπίτι την ώρα που εσείς θέλετε!

Κάντε τις αγορές σας από τη δουλειά ή το σπίτι σας, συγκρίνοντας τις απίστευτες τιμές και προσφορές και επιλέγοντας τα ψώνια σας μέσα από την ιστοσελίδα μας ή εξυπηρετηθείτε από τους ιδιαίτερα επιλεγμένους συνεργάτες μας  στο τηλεφωνικό κέντρο, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν και θα φροντίσουν για την παραγγελία σας, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα. Τα προϊόντα σας  θα συσκευαστούν κατάλληλα  σε ειδικές συσκευασίες.

Η μεταφορά θα γίνει από ειδικά φορτηγά ψυγεία διατηρώντας την θερμοκρασία των τροφίμων και θα σας παραδοθεί την ώρα που εσείς διαλέξατε, στο χώρο σας.
Το www.familys.gr, σας κακoμαθαίνει κάνοντας την ταλαιπωρία και το τρέξιμο των αγορών παρελθόν. Τηλεφωνήστε στο 214.214.9000 ή μπείτε στο www.familys.gr και κάντε τα όλα εύκολα και γρήγορα.